KRSTARENJE-DO SKORO SAN, A DANAS DOSTUPNA RASKOŠ

KRSTARENJE-DO SKORO SAN, A DANAS DOSTUPNA RASKOŠ

Krstarenje je danas izbor onih koji žele videti svet na opušten i zabavan način, uživajući u okruženju koje je jednako atraktivno kao i destinacije koje se posećuju.

Koliko ste puta otiši na odmor i posle par sati postali razočarani destinacijom na kojoj se nalazite? Sigurno se nije desilo samo jednom, a najčešće su deca ta kojoj nije interesantan izbor roditelja. Ovo ne može da se desi na krstarenjima zato što su u ponudi razni programi prilagodjeni onima od 6 godina i onima od 60 godina. 

Oni koji su se  makar jednom u životu otisnuli na krstarenje luksuznim brodom, odnosno kruzerom, kažu da je to iskustvo koje se pamti tokom celog života. Ono što posebno raduje ljubitelje mora je činjenica da su krstarenja sve povoljnija i dostupna većem broju ljudi. Zaboravite zablude da je za krstarenje potrebno izdvojiti malo bogatsvo.

Poslednjih godina, došlo je do naglog razvoja u gradnji turističkih brodova-kruzera, koja su remek dela u tehnici, navigaciji, udobnosti, usluzi i ekološkom očuvanju mora.

Kruzeri su ploveći gradovi koji mogu da ugoste preko pet hiljada putnika.Posada, koja broji preko dve hiljade osoba, brine se da ugodi i najzahtevnijim gostima. Tokom krstarenja čeka vas spektakularna zabava i bogat izbor sadržaja za opuštanje.