Pošaljite nam upit
Ime i prezime*
Vaš Email*
Datum Putovanja*
Upit*
Broj osoba*
* Slažem se sa Polisom privatnosti.
Potrebno je da prihvatite Polisu privatnosti.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1825

Zašto putovati sa nama?

 • Daćemo vam najbolji savet
 • Kvalitet
 • Sigurnost
 • Najpovoljnije cene

Imate pitanje?

Nemojte oklevati da nas pozovete. Uvek smo vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

+381 69 3065 010

office@followme.rs

ITALIJA GRČKA CRNA GORA HRVATSKA

 • satelitska tv, telefon
 • mini bar, sef, klima
 • dnevno čišćenje, peškiri, fen
 • tuš/wc
 • pozorište, diskoteka, casino
 • samsara spa centar
 • 4d bisokop, simulator formule 1
 • Squok Club-dečiji klub
 • sportski tereni, 3 bazena, 4 jacuzzija
 • pun pansion (pića nisu uključena)
 • gala večera
 • 4 restorana, 11 barova

Za većinu putnika sa kruzera koji se opredele za neko od krstarenja istočnim Mediteranom, poseta Veniciji predstavlja vrhunac, i to sa punim pravom. Ono što ste videli na fotografijama ne može se porediti sa stvarnošću, Venecija ostavlja bez daha: svetlucavi Grand kanal, gondole koje klize niz “vodene uličice”, elegantne palate koje se uzdižu iz mora. Osim brojnih šarmantnih trgova, Venecija se sastoji od mreže uskih kanala i ulica raspoređenih na preko 100 ostrva.

IME BRODA

Costa Luminosa

ITINERIER

Venecija, Bari, Krf, Atina Pirej, Kotor, Dubrovnik

PLAN BRODA

Fotografije
Itinerer

DAN 1Venecija, Italija


Za većinu putnika sa kruzera koji se opredele za neko od krstarenja istočnim Mediteranom, poseta Veniciji predstavlja vrhunac, i to sa punim pravom. Ono što ste videli na fotografijama ne može se porediti sa stvarnošću, Venecija ostavlja bez daha: svetlucavi Grand kanal, gondole koje klize niz “vodene uličice”, elegantne palate koje se uzdižu iz mora. Osim brojnih šarmantnih trgova, Venecija se sastoji od mreže uskih kanala i ulica raspoređenih na preko 100 ostrva..

DAN 2Bari, Italija


Bari je grad u južnoj Italiji u regiji Apuliji. Nalazi se na Jadranskom moru. Drugi je po značaju ekonomski centar južne Italije, zovu ga i “Milano Juga”. Ima oko 328. 000 stanovnika. Industrijsko je središte i poznat je kao velika luka i studentski grad. Vekovima je bio trgovački put ka Orjentu. Sada svakog septembra postaje sedište najvećeg prodajnog i robnog vašara na Mediteranu. Ovaj beli grad na moru sa prelepim starim crkvama ima karakter kasabe. Do pre par godina bio je mračan i opasan, sada je mnogo toga restaurirano i Bari je postao veoma živahno mesto sa kafićima i restoranima na Piazzi i Piazza Ferrarese Mercantile. Tu je naravno i čuvena ulica Corso Vittorio Emanuele, i glavna promenada ulica Lungomare Imperatore Augusto, značajno trgovačko središte sa poznatim modnim brendova. Predlažemo vam da obiđete i Baziliku SV. Nikole, Normanski zamak de Svevo, Katedralu Sv. Sabinija i na glavnoj gradskoj promenadi nezaobilazno pozorište teatro Margarita, građevinu boje terakote koja je poznata po svojim temeljima koji se nalaze u vodi.

DAN 3Krf, Grčka


Krf je jedno od sedam Jonskih ostrva, a drugo po veličini. Ostrvo beskrajne prirodne lepote, pesme i muzike, kombinacija kospomopolitskog i tradicionalnog. Zbog blage, sredozemne klime i velike vlažnosti poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima, lepim plažama okruženim zelenilom i nepreglednim brdima obraslim maslinjacima. Ostrvo je dobilo ime po nimfi Korkira, kcerki reke Assopos u koju se Posejdon zaljubio, kidnapovao je i doveo na Krf. Među brojnim znamenitostima koje se ne smeju propustiti su i Numizmatički muzej, Muzej muzike, muzej Srpska kuća, crkva svetog Spiridona, Hram svetih Jasona i Sozipatera kao najvažniji vizantijski spomenik ostrva, a o multikulturalnosti grada svedoče Anglikanska crkva, Rimokatolička katedrala i Jevrejska sinagoga. Na potpuno zelenom ostrvu Vido nalaze se crkva svetog Stefana i srpski Mauzolej.

DAN 4Atina Pirej, Grčka


Pirej je udaljen 10 km od Atine. Ovo je jedna od najvećih evropskih putničkih luka.

DAN 5Na moru


Uživajte u čarima broda.

DAN 6Kotor, Crna Gora


Kotor je gradsko naselje u opštini Kotor u Crnoj Gori na obali Bokokotorskog zaliva. Stara mediteranska kotorska luka, okružena gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a, kao svetska kulturna baština.

DAN 7Dubrovnik, Hrvatska


Dubrovnik je jedna od najlepših luka Mediterana, posećuje se na krstarenjima istočnim Mediteranom. Savršeno je mesto ako tražite čarobni istroijski grad koji nudi i prelepe plaže sa tirkiznom bojom mora. Najpoznatija atrakcija jeste šetnja zidinama Starog grada koja traje oko 2-3 sata. U Duborvniku je takođe snimana i serija “Igra prestola” i lokalne agencije nude brojne pešačke ture inspirisane ovom serijom. Svemu tome dodajte i vožnju kajakom u suton, žičaru sa božanstvenim pogledom na grad, prelepe plaže i ukusnu hranu i dobićete odgovor na to zašto je Dubrovnik jedna od najlepših luka na Mediteranu

DAN 8Venecija, Italija


Za većinu putnika sa kruzera koji se opredele za neko od krstarenja istočnim Mediteranom, poseta Veniciji predstavlja vrhunac, i to sa punim pravom. Ono što ste videli na fotografijama ne može se porediti sa stvarnošću, Venecija ostavlja bez daha: svetlucavi Grand kanal, gondole koje klize niz “vodene uličice”, elegantne palate koje se uzdižu iz mora. Osim brojnih šarmantnih trgova, Venecija se sastoji od mreže uskih kanala i ulica raspoređenih na preko 100 ostrva..

Termini

DATUM

UNUTRAŠNJA

PROZORSKA

BALKONSKA

LUČKE TAKSE

APRIL 05

€679
€799
€929
€150

APRIL 12

€839
€959
€1089
€150

APRIL 19

€629
€749
€879
€150

APRIL 26

€509
€609
€749
€150

MAJ 03

€549
€669
€829
€150

MAJ 10

€599
 €719
€879
€150

MAJ 17

€629
€749
€909
€150

OKT. 04

€599
€719
€879
€150

OKT. 11

€569
€689
€849
€150

OKT. 25

€469
€589
€749
€150

NOV. 01

€549
€709
€150
Mapa