Pošaljite nam upit
Ime i prezime*
Vaš Email*
Datum Putovanja*
Upit*
Broj osoba*
* Slažem se sa Polisom privatnosti.
Potrebno je da prihvatite Polisu privatnosti.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2256

Zašto putovati sa nama?

 • Daćemo vam najbolji savet
 • Kvalitet
 • Sigurnost
 • Najpovoljnije cene

Imate pitanje?

Nemojte oklevati da nas pozovete. Uvek smo vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

+381 69 3065 010

office@followme.rs

OD NJUJORKA DO RIMA

 • satelitska tv, telefon
 • mini bar, sef, klima
 • dnevno čišćenje, peškiri, fen
 • tuš/wc
 • spa centar
 • pozorište, diskoteka, casino
 • dečiji klub
 • teretana, bazen, jacuzzi
 • all inclusive

Grad Njujork se nalazi u državi Njujork, na obali Atlantskog Okeana, i na ušću reke Hadson. Grad se sastoji od 5 opština – Menhetn, Bronks, Kvins, Bruklin i Staten Island.

IME BRODA

Norwegian Escape

ITINERIER

Njujork, Ponta Delgada, Lisabon, Cadiz, Malaga, Palma de Majorka, Barselona, Kan, Livorno, Ćivitavekia/Rim

PLAN BRODA

Fotografije
Itinerer

DAN 1Njujork, SAD


Grad Njujork se nalazi u državi Njujork, na obali Atlantskog Okeana, i na ušću reke Hadson. Grad se sastoji od 5 opština – Menhetn, Bronks, Kvins, Bruklin i Staten Island.

DAN 2 - 6Na moru


Uživajte u čarima broda.

DAN 7Ponta Delgada, Portugal

DAN 8Na moru


Uživajte u čarima broda.

DAN 9Lisabon, Portugal

DAN 10Cadiz, Španija


Za Cadiz se veruje da je najstariji konstantno naseljen grad u Španiji. Cadiz je značajna španska luka sa 118.919 stanovnika i nalazi se u Andaluziji, poluostrvu koje leži na obali Atlantskog okeana. Ovaj 3000 godina star grad poziva vas da zađete i opustite se u njegovim neobičnim uskim ulicama, i usput nailazite na trgove, male palate i predivne građevine poput Casa del Almirante i Casa de las Cadenas. Katedrale i crkve Santa Cruz i San Felipe Neri, Caleta Beach, tipične gradske rezidencijalne četvrti – mahale poput La Vinaili Santa Maria, La Santa Cueva, dom nekoliko slika Goya-e tek su neka od mesta koje Kadiz čine, ne samo najstarijim, nego i jednim od najljepših gradova Zapadne Evrope.

DAN 11Malaga, Španija


Malaga je posle Sevilje drugi po veličini grad autonomne pokrajne Andaluzije i glavni grad provincije Malaga. Po broju stanovnika Malaga je peti po veličini grad u Španiji. Nalazi se na krajnjem zapadu Mediterana, na oko 100 km od Gibraltara. Okružena je planinskim vencima koji je štite od severnih vetrova, što joj daje i srednje visoku temperaturu i oko 300 sunčanih dana u godini, a dve reke, Gvadalmendina i Gvadalorse, prolaze kroz grad i ulivaju se u Mediteransko more. Malaga je rodni grad čuvenog slikara Pabla Pikasa. Grad prepun čarolija i kosmopolitizma, velikih avenija, sa drvoredima palmi, intenzivnim noćnim životom, važnim muzejima, i izvrsnim restoranima ribljih specijaliteta svih vrsta.

DAN 12Palma de Majorka, Španija


Palma de Majorka je jedna od najpouplarnijih luka koja se obilazi tokom krstarenja zapadnim Mediteranom. Grad Palma, na ostrvu Majorka, je izuzetno popularan kod svih generacija, predivne plaže, zadivljujuća priroda i bogata istorija. Jedna od glavnih atrakcija je Katedrala Santa Maria, masivna gotička građevina, koja gleda na samu luku Palma.

DAN 13Barselona, Španija


Barselona je grad koji godišnje ugosti najveći broj putnika sa kruzera. Savršeno je pozicionirana na Mediteranu i jedna je od legendarnih lokacija koju ne smete da propustite. Čak i ako imate samo 1 dan za boravak u ovom u gradu, i dalje možete da obiđete veliki broj Gaudijevih umetničkih dela širom grada, možete da probate preukusne tapase i obavite šoping u čuvenoj La Rambli.

DAN 14Kan, Francuska


Kan je grad smešten na istočnoj sredozemnoj obali Francuske, poznatoj kao Azurna obala, u regionu Provansa. Kan se prostire na površini od 19, 62 kvadratna kilometra, a u njemu živi oko 70 500 stanovnika. Ovo je centar zimskog i letnjeg turizma, festivala, kongresa, i sajmova na Azurnoj obali. Na području Kana preovladava mediteranska klima, sa veoma dugim i toplim letima, sa prosečnom temperaturom od 25 stepeni . Zime su veoma blage i temperature gotovo nikada ne padaju ispod deset stepeni celzijusa.

DAN 15Livorno, Italija


Livorno je glavna komercijalna luka gde može pristati i po nekoliko brodova u isto vreme. Luka za velike kruzere je smeštena nekoliko kilometara od centra grada. Nakon napuštanja broda dostupni su vam shuttle basevi i taxi prevoz. Cena shuttle basa zavisi od kruzing kompanije. Ovaj autobus vas vozi direktno do Piazza Grande u centar Livorna. Zbog svoje idealne lokacije, Livorno je idealna baza za istraživanje Toskane. Mnogi putnici sa kruzera napuštaju odmah Livorno i upute se ka Pizi, Firenci, Ćinkve Tereu ili vinskoj regiji Kjanti. Ako vam ostane vremena, obavezno prošetajte kroz ovaj gradić, potrebno vam je svega 2-3 sata.

DAN 16Ćivitavekia/Rim, Italija


Ćivitavekia je luka koja se nalazi u blizini Rima, glavnog grada Italije i jedne od najpopularnij destinacija u Evropi. Od Ćivitavekie do Rima ima oko 80 km, što je oko 1,5 sat vožnje. Sama Ćivitavekia je mali grad, možete ga obići za 1 dan ako niste raspoloženi da odete do Rima, međutim većina ipak bira Rim. Ako obilazite Rim u svojoj režiji bez unapred plaćenog kompanijskog izleta, dobro vodite računa o satnicama i vremenu kada se morate vratiti na brod. Zanosni Rim vas lako navede da zaboravite na vreme. Luka obezbeđuje besplatan transfer od terminala do centra grada. Na mestu gde vas transfer ostavlja čekaju taksisti. Cene taksi prevoza u Italiji su visoke. Ćivitavekija ima železničku stanicu, koja je udaljena oko 2km od luke, odakle možete uzeti voz do Rima. Obavezno proverite red vožnje i napravite dobar plan.