Pošaljite nam upit
Ime i prezime*
Vaš Email*
Datum Putovanja*
Upit*
Broj osoba*
* Slažem se sa Polisom privatnosti.
Potrebno je da prihvatite Polisu privatnosti.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1785

Zašto putovati sa nama?

 • Daćemo vam najbolji savet
 • Kvalitet
 • Sigurnost
 • Najpovoljnije cene

Imate pitanje?

Nemojte oklevati da nas pozovete. Uvek smo vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

+381 69 3065 010

office@followme.rs

OD SAVONE DO GUADALUPEA

 • satelitska tv, telefon
 • mini bar, sef, klima
 • dnevno čišćenje, peškiri, fen
 • tuš/wc
 • pozorište, diskoteka, casino
 • samsara spa centar
 • 4d bisokop, simulator formule 1
 • Squok Club-dečiji klub
 • sportski tereni, 4 bazena, 5 jakuzzi-a, staza za trčanje
 • pun pansion (pića nisu uključena)
 • gala večera
 • 5 restorana, 13 barova

Savona je grad u severozapadnoj Italiji, u području Đenovskog zaliva, dela Tirenskog mora. Značajna je luka i središte istoimenog okruga Savona u okviru italijanske pokrajine Ligurija. Grad sa oko 60.000 stanovnika smešten je u maloj primorskoj dolini na ušću reke Impero u more. Iznad doline se strmo izdižu Ligurijski Alpi. Savona je postala popularno stecište zahvaljujući Kristoferu Kolumbu, koji je često pominjao ovaj grad u svojim pismima. Građevina koja je bila Kolumbova rezidencija i dalje postoji u Savoni, kao i neke druge kuće povezane sa njim.

IME BRODA

Costa Favolosa

ITINERIER

Savona, Marsej, Barselona, St Cruz de Tenerife, St John’s, Barbados, Martinique, Guadeloupe

PLAN BRODA

Fotografije
Itinerer

DAN 1Savona, Italija


Savona je grad u severozapadnoj Italiji, u području Đenovskog zaliva, dela Tirenskog mora. Značajna je luka i središte istoimenog okruga Savona u okviru italijanske pokrajine Ligurija. Grad sa oko 60.000 stanovnika smešten je u maloj primorskoj dolini na ušću reke Impero u more. Iznad doline se strmo izdižu Ligurijski Alpi. Savona je postala popularno stecište zahvaljujući Kristoferu Kolumbu, koji je često pominjao ovaj grad u svojim pismima. Građevina koja je bila Kolumbova rezidencija i dalje postoji u Savoni, kao i neke druge kuće povezane sa njim.

DAN 2Marsej, Francuska


Marsej je jedan od najstarijih gradova u Evropi. Ima 1 milion stanovnika i najveći je posle Pariza. Mersej je takođe najveća francuska komercijalna luka i najveći francuski grad na mediteranskoj obali. U Marsejskom zalivu se nalazi arhipelag Friul koji ima 4 ostrva od kojih je ostrvo If proslavljano u knjizi Aleksandra Dime „Grof Monte Kristo“.

DAN 3Barselona, Španija


Barselona je grad koji godišnje ugosti najveći broj putnika sa kruzera. Savršeno je pozicionirana na Mediteranu i jedna je od legendarnih lokacija koju ne smete da propustite. Čak i ako imate samo 1 dan za boravak u ovom u gradu, i dalje možete da obiđete veliki broj Gaudijevih umetničkih dela širom grada, možete da probate preukusne tapase i obavite šoping u čuvenoj La Rambli.

DAN 4 - 5Na moru


Uživajte u čarima broda.

DAN 6St Cruz de Tenerife, Španija


St Cruz de Tenerife je grad na Kanarskim ostrvima i glavni grad istoimene pokrajne St Cruz de Tenerife. Lepota Santa Cruza jeste u ležernosti koja se oseća na svakom koraku, neverovatno čistim fasadama, prelepo uredjenim parkovima, i mogućnosti da uživate u mirnoj večeri ili pak da vreme provedete u kupovini, što vam i savetujemo, jer je ostrvo u bescarinskoj zoni. Blaga klima , španska kuhinja, čudesna priroda, provod za svačiji ukus, neki su od razloga zašto Tenerife zovu „ostrvo sreće“. Kanarska ostrva, od kojih je Tenerife najveće, nalaze se u Atlantskom okeanu blizu afričkog kontinenta, što čini klimu na Tenerifima blagom, sa temperaturama koje se retko spuštaju ispod 20 stepeni . Zaštitni znak Tenerifa je „zmajevo drvo“, takozvano drago milenario,koje postoji više od tri hiljade godina. Tenerife godišnje poseti oko 5 miliona turista i to je ujedno i najnaseljenije od svih španskih ostrva.

DAN 7 - 12Na moru


Uživajte u čarima broda.

DAN 13St John’s, Antigva i Barbuda


St John’s je glavni grad i glavna luka Karipske države Antigva i Barbuda. Grad se nalazi na severozapadu ostrva Antigva. Iz St John’s-a se izvoze šećer, rum, pamuk i tekstil a u gradu se nalazi i nekoliko fabrika značajnih za razvoj ove male države. Glavne znamenitosti grada su saborna crkva Svetog Jovana koja je izgrađena 1845. ali su je zemljotresi pre toga dva puta rušili 1683. i 1745. godine. i muzej Antigve i Barbuda, koji se nalazi u zgradi bivšeg kolonijalnog suda, izgrađen 1747. godine.

DAN 14Barbados, Barbados


Mangalore je takođe jedna od najvažnijih luka Indije. Najveći je izvoznik kafe u Indiji. U Indiji je rangiran kao jedna od bitnijih poslovnih destinacija

DAN 15Martinique, Francuska


Martinique je francuska prekookeanska ostrvska teritorija u istočnom delu Karipskog mora, oko 450 km severoistočno od obale Južne Amerike. Glavni grad ostrva je Fort-de-France. Ostrvo ima oko 350 km obale, brdovito je i na severu ostrva se nalazi vulkan Mon Pele, visok 1397 metara. Klima je tropska a kišni period je od juna do oktobra. Oko 90% stanovništva je afričkog i mešanog afričko- indijanskog porekla, belaca je oko 5%.

DAN 13Na moru


Uživajte u čarima broda.

DAN 14Male, Maldivi


Maldivi su ostrvska država i nalaze se u Indijskom okeanu. Glavni grad je Male. Leto na Maldivima traje tokom čitave godine uz male temperaturne promene.

DAN 16Guadeloupe, Francuska


Guadeloupe je jedna od Francuskih prekookeanskih teritorija i ujedno i najveće ostrvo malog arhipelaga u Malim Antilima. Kristifor Kolumbo je bio prvi evropljanin koji je otkrio ovo ostrvo 4. novembra 1493.godine i nazavao ga Guadeloupe po španskom hodočasničkom cenrtu Sanata Maria de Guadeloupe. Arhipelag Guadeloupe se sastoji većim delom iz dva ostrva razdvojena pojasom mora pod imenom ” Slana reka “, a povezana preko dva mosta. Veće od ova dva ostrva je Basse Terre, vulkanskog porekla sa aktivnim vulkanom Sufrijer visine 1467 metara. Drugo ostrvo je Grande Terre na kome se nalaze glavni turistički hoteli i plaže.

Termini

DATUM

UNUTRAŠNJA

PROZORSKA

BALKONSKA

LUČKE TAKSE

DEC. 06

 

 

 

€200
Mapa

*Sajt turističke agencije Follow Me je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!.

*U cenu nisu uključeni prevoz i transfer od/do luke, napojnice i lučke takse osim ako u ponudi nije drugačije navedeno.

*Svi opisi su informativnog karaktera i mogu se razlikovati na licu mesta.