Pošaljite nam upit
Ime i prezime*
Vaš Email*
Datum Putovanja*
Upit*
Broj osoba*
* Slažem se sa Polisom privatnosti.
Potrebno je da prihvatite Polisu privatnosti.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2732

Zašto putovati sa nama?

 • Daćemo vam najbolji savet
 • Kvalitet
 • Sigurnost
 • Najpovoljnije cene

Imate pitanje?

Nemojte oklevati da nas pozovete. Uvek smo vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

+381 69 3065 010

office@followme.rs

OD SAVONE DO RIA

 • satelitska tv, telefon
 • mini bar, sef, klima
 • dnevno čišćenje, peškiri, fen
 • tuš/wc
 • pozorište, diskoteka, casino
 • samsara spa centar
 • Squok Club - dečiji klub
 • sportski tereni, 4 bazena
 • pun pansion (pića nisu uključena)
 • gala večera
 • 5 restorana, 13 barova

Savona je grad u severozapadnoj Italiji, u području Đenovskog zaliva, dela Tirenskog mora. Značajna je luka i središte istoimenog okruga Savona u okviru italijanske pokrajine Ligurija. Grad sa oko 60.000 stanovnika smešten je u maloj primorskoj dolini na ušću reke Impero u more. Iznad doline se strmo izdižu Ligurijski Alpi. Savona je postala popularno stecište zahvaljujući Kristoferu Kolumbu, koji je često pominjao ovaj grad u svojim pismima. Građevina koja je bila Kolumbova rezidencija i dalje postoji u Savoni, kao i neke druge kuće povezane sa njim.

IME BRODA

Costa Pacifica

ITINERIER

Savona, Marsej, Barselona, St Cruz de Tenerife, Recife, Maceio, Salvador de Bahia, Rio de Žaneiro

PLAN BRODA

Fotografije
Itinerer

DAN 1Savona, Italija


Savona je grad u severozapadnoj Italiji, u području Đenovskog zaliva, dela Tirenskog mora. Značajna je luka i središte istoimenog okruga Savona u okviru italijanske pokrajine Ligurija. Grad sa oko 60.000 stanovnika smešten je u maloj primorskoj dolini na ušću reke Impero u more. Iznad doline se strmo izdižu Ligurijski Alpi. Savona je postala popularno stecište zahvaljujući Kristoferu Kolumbu, koji je često pominjao ovaj grad u svojim pismima. Građevina koja je bila Kolumbova rezidencija i dalje postoji u Savoni, kao i neke druge kuće povezane sa njim.

DAN 2Marsej, Francuska


Marsej je jedan od najstarijih gradova u Evropi. Ima 1 milion stanovnika i najveći je posle Pariza. Mersej je takođe najveća francuska komercijalna luka i najveći francuski grad na mediteranskoj obali. U Marsejskom zalivu se nalazi arhipelag Friul koji ima 4 ostrva od kojih je ostrvo If proslavljano u knjizi Aleksandra Dime „Grof Monte Kristo“.

DAN 3Barselona, Španija


Barselona je grad koji godišnje ugosti najveći broj putnika sa kruzera. Savršeno je pozicionirana na Mediteranu i jedna je od legendarnih lokacija koju ne smete da propustite. Čak i ako imate samo 1 dan za boravak u ovom u gradu, i dalje možete da obiđete veliki broj Gaudijevih umetničkih dela širom grada, možete da probate preukusne tapase i obavite šoping u čuvenoj La Rambli.

DAN 4 - 5Na moru


Uživajte u čarima broda.

DAN 6St Cruz de Tenerife, Španija


St Cruz de Tenerife je grad na Kanarskim ostrvima i glavni grad istoimene pokrajne St Cruz de Tenerife. Lepota Santa Cruza jeste u ležernosti koja se oseća na svakom koraku, neverovatno čistim fasadama, prelepo uredjenim parkovima, i mogućnosti da uživate u mirnoj večeri ili pak da vreme provedete u kupovini, što vam i savetujemo, jer je ostrvo u bescarinskoj zoni. Blaga klima , španska kuhinja, čudesna priroda, provod za svačiji ukus, neki su od razloga zašto Tenerife zovu „ostrvo sreće“. Kanarska ostrva, od kojih je Tenerife najveće, nalaze se u Atlantskom okeanu blizu afričkog kontinenta, što čini klimu na Tenerifima blagom, sa temperaturama koje se retko spuštaju ispod 20 stepeni . Zaštitni znak Tenerifa je „zmajevo drvo“, takozvano drago milenario,koje postoji više od tri hiljade godina. Tenerife godišnje poseti oko 5 miliona turista i to je ujedno i najnaseljenije od svih španskih ostrva.

DAN 7 - 11Na moru


Uživajte u čarima broda.

DAN 12Recife, Brazil


Grad Recife odlikuje mnoštvo reka, mostova, ostrva i polusotrva. Recife Antigo je istorijski gradski centar iz 16. veka i nalazi se na ostrvu pored luke. Na samom jugu je popularna plaža Boa Viagem iza koje su podignuti visoki stambeni blokovi, moderni hoteli i restorani

DAN 13Maceio, Brazil


Grad Maceio se nalazi izmedju Mundau lagune i Atlantskog okeana, ima tipičnu tropsku klimu, tj.monsunsku, koju karakterišu visoke temperature i velika vlažnost vazduha tokom cele godine.

DAN 14Salvador de Bahia, Brazil


Salvador de Bahia je treći po velčini grad u Brazilu iza Sao Paola i Rio de Ženeira, sa populacijom od oko 2,9 miliona stanovnika. Nalazi se na malom poluostrvu koji odvaja zaliv Svih Svetih od Atlantskog okeana. Zahvaljujući zalivu, koji formira izvrsnu prirodnu luku ,Salvador je postao velika izvozna luka i srce bogatog priobalnog pojasa Baie. Salvador ima tipičnu tropsku klimu, sa visokim temperaturama i relativno visokom vlažnošću tokom čitave godine.

DAN 15Na moru


Na moru

DAN 16Rio de Žaneiro, Brazil


Rio de Žaneiro – Rio de Janeiro u prevodu sa portugalskog znači Januarska reka, je ime grada koji se nalazi na jugoistoku Brazilu. Spektakularno prirodno okruženje, karneval, samba i plaže kao što su Kopakabana, Ipanema i Leblon su ono po čemu je Rio prepoznatljiv. Najpoznatija atrakcija i zaštitni znak grada je statua Isusa, poznata kao statua Hrista Spasitelja na brdu Korkovado. Tu su i brdo Šećerna glava sa žičarom koja ide do njegovog vrha, zatim Simbodrom- mesto gde se održava glavna karnevalska parada kao i stadion Marakana, jedan od najvećih u svetu.

Termini

DATUM

UNUTRAŠNJA

PROZORSKA

BALKONSKA

LUČKE TAKSE

 

 

 

 

 
Mapa

*Sajt turističke agencije Follow Me je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!.

*U cenu nisu uključeni prevoz i transfer od/do luke, napojnice i lučke takse osim ako u ponudi nije drugačije navedeno.

*Svi opisi su informativnog karaktera i mogu se razlikovati na licu mesta.