ZAŠTO KRSTARENJE?

ZAŠTO KRSTARENJE?

JER IMATE STILA – Otkrite svet bezvremenske elegancije i stila. Spajajući savremeni dizajn sa tradicionalnom izradom, svaki savremeni kruzer je sam po sebi zanimljiva destinacija.

SVAKI DAN,NOVA AVANTURA – NOVO JUTRO,NOVI GRAD– Jedna od najvećih prednosti krstarenja je ta što se svaki dan probudite u drugoj luci pa tako imate priliku da otkrivate nova uzbudljiva mesta i kulture. To je ušteda i u vremenu i u novcu. Zamislite samo koliko bi vam trebalo da sami obiđete pet ostrva na Karibima? Kruzerom je dovoljno samo 7 dana, sve u  okviru cene krstarenja,  uz samo jedno raspakivanje!

JER VOLITE KVALITET I UDOBNOST– Bez obzira na vaš budžet, za vreme krstarenja osećaće te se kraljevski. Od luksuznih soba( bez obzira na tip,veličinu i poziciju kabine)  , spa i wellness-a, do neverovatne kuhinje . Bićete uvek posluženi svežom i ukusnom hranom u modernom okruženju elegantnih ili bife restorana , kao i barova uz bogat, osvežavajući izbor autentičnih italijanskih jela, međunarodnih specijaliteta, kao i jelima čijim vodama upravo plovite.

JER VOLITE ZABAVU– Bez obzira predstavljaju li vam idealnu zabavu igre uz bazen, uzbudjenja virtuelne stvarnosti , spektakularne pozorišne predstave ili adrenalinske atrakcije, sve ćete pronaći u bogatoj ponudi  aktivnosti na brodu.

KRSTARENJE JE ROMANTIČNO-Najbolji izbor za medeni mesec i dvoje ljudi koji se vole je definitivno krstarenje. Sve one romantične stvari koje smo gledali na filmovima, moguće je ostvariti na krstarenjima, a postoje i paketi napravljeni samo za venčanja i medene mesece. Zamislite očaravajući pogled s palube …samo more, šum talasa i zvezdano nebo.

I na kraju, krstarite zbog sebe! Doživite nova iskustva, upoznajte nove ljude, saznajte više o kulturi koju posećujete, proširite svoje vidike i živite ispunjenim životom prepunim neverovatnih uspomena. Krstarenje je jedna od boljih investicija u životu.

Kao tim turističke agencije Follow me i sami spadamo u velike ljubitelje krstarenja i imali smo zadovoljstvo ploviti svetskim morima, a sada smo u prilici da za vas organizujemo krstarenje po vašoj meri. Imamo odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice, slobodno nas kontaktirajte .Nadamo se da će krstarenje opravdati vaša očekivanja i  pozivamo vas da svojim povratnim informacijama obogatite ovaj naš vodič za putnike.

 

                                                                    Želimo vam mirno more i puno lepih doživljaja s krstarenja  !